Ska försöka samla mej lite, har varit till förtagsköterskan i dag. Allt gick väl bra.. Jag va ganska taggad. Efter en stund prat så ställe jag mej på vågen...BLÄ !! J A G har gått upp i vikt, som jag har kämpat....Men jag hade lovat mej själv tidigare att glömma vikt kollen och satsa på träningen..Jag har rört på mej mycke, har tänkt oxå på va jag stoppat i munnen. Men jag bygger väl muskler just nu, så det väl de som väger... Bara spotta i nävarna och fortsätta att träna. Nu kan J A G inte ge upp...Känner att kläder sitter mycke bättre, känner mej gladare m.m..Min resa fortsätter, började i går på gympmix i robban, och nästa vecka så börjar vattengympan, så ska jag fortsätta att gå, göra min hemmagympa som förut.. Nog måste det komma något gott av det.. Hoppas ni vill va med och stötta mej i fortsättningen